16 Ekim 2024 Çarşamba

Atılım'ın 30. yıl kampanyası sürüyor

Sosyalistler, 30. yılını dolduran işçi ve ezilenlerin sesi Atılım gazetesini Adana halkla buluşturdu. İstanbul'da ise pek çok mahalle Atılım afişleriyle donatıldı.

Sosyalistler, 30. yılını dolduran işçi ve ezilenlerin sesi Atılım gazetesini Adana'nın Şakirpaşa Mahallesinde halkla buluşturdu.

Atılım gazetesinin kimliği yok sayılan Kürtlerin, inancı yok sayılan Alevilerin, işçi ve emekçilerin, kadınların, gençlerin sesi olduğunu vurgulayan sosyalistler, Atılım gazetesini okuma ve sahip çıkma çağrısı yaptı.

ESKİŞEHİR
Eskişehir'de sosyalistler, Çarşamba pazarında Atılım gazetesi ve bildirilerini halkla buluşturdu.

Sosyalistler, "Her geçen gün daha da yoksullaşırken, şu pazar torbalarımız her gün biraz daha boşalırken, her gün yeni bir kadın cinayetinin haberine uyanırken, gençler geleceksizliğe, intihara sürüklenirken, Atılım mücadeleyi, direnişi yazıyor. Atılım 30 yıldır devrim ve sosyalizm yolunda, işçilerin, emekçilerin, kadınların sesi olmaya devam ediyor. Atılım okuyalım, Atılım okutalım. Faşizmi yıkmak için şimdi Atılım zamanı" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL
Sosyalistler, İstanbul'da da İçmeler, Aydınevler, Güzelyalı, Pendik, Kartal, Bostancı, Gülsuyu, Kozyatağı'nı Atılım afişleriyle donattı.