Buldan, tutsak kadın siyasetçilerle görüştü
![](/Uploads/HaberFoto/etha-20250205-pervin-buldan-ziyaret.jpg)
İmralı heyetinde yer alan DEM Parti milletvekili Pervin Buldan, Kandıra ve Gebze Hapishanelerinde tutulan kadın siyasetçilerle görüşerek, Öcalan'la yapılan son görüşme hakkında bilgi verdi.
İmralı heyetinde de yer alan Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Milletvekili Pervin Buldan, Kandıra ve Gebze Hapishanelerinde tutsak edilen kadın siyasetçileri ziyaret ederek, PKK lideri Abdullah Öcalan ile yapılan son görüşme hakkında bilgi verdi.
Kandıra Kadın Kapalı Hapishanesinde tutulan HDP eski Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ı ziyaret eden Buldan, Öcalan'ın selamını ve mesajını iletti. Yüksekdağ ise "Sayın Öcalan'ın başlattığı süreci oldukça kıymetli görüyoruz. Bu süreç, emek ve özgürlük mücadelemizin yeni bir aşaması olacaktır. Bütün samimiyetimizle arkasında duracağız" ifadelerini kullandı.