1 Mayıs 2024 Çarşamba

Mazlûm Ebdî: Sağlık emekçileri komutanlarımızdır

DSG Genel Komutanı Mazlûm Ebdî "Tüm halkımıza sağlık emekçilerine yardımcı olmaları ve alınan kararları uygulayarak bu virüsü bölgemizde yayılmasını engellemeye çağırıyoruz" dedi.

"Hepimizin Özerk Yönetim'in almış olduğu tedbir kararlarını sahiplenmesi ve uygulaması gerekir. Bölgemizin imkanları kısıtlı olduğundan en büyük tedbir kendimizi bu virüsten korumaktır" diyen DSG Genel Komutanı Mazlûm Ebdî, koronavirüs tehdidine ilişkin Twitter hesabı üzerinden görüntülü mesaj yayımladı.

Ebdî'nin açıklamaları şöyle:

"Hepimizin yakından takip ettiği gibi koronavirüs bütün dünyada büyük bir hızla yayılmaktadır. Her ne kadar resmi olarak şu ana kadar bu virüs bölgemizde görülmemiş olsa da tehdidi söz konusu. Buna karşı da Özerk Yönetim bazı tedbir kararları aldı.

ÖZERK YÖNETİM'İN KARARLARINA UYULMALI
"Hepimizin Özerk Yönetim'in almış olduğu tedbir kararlarını sahiplenmesi ve uygulaması gerekir. Bölgemizin imkanları kısıtlı olduğundan en büyük tedbir kendimizi bu virüsten korumaktır.

ALINAN KARARLAR YERİNE GETİRLMELİ
"Sadece kentimizi korumamız yetmez aynı zamanda ailemizi, çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı da bu virüsten korumak için alınan kararları harfiyen yerine getirmemiz gerekmektedir.

SAĞLIK EMEKÇİLERİ KOMUTANLARIMIZDIR
"Bu hassas ve kritik süreçte tüm sağlık emekçilerinin komutanlarımız olduğunu belirtiyoruz. Onların mücadelesini selamlıyoruz. Tüm halkımıza da sağlık emekçilerine yardımcı olmaları ve alınan kararları uygulayarak bu virüsü bölgemizde yayılmasını engellemeye çağırıyoruz."