16 Eylül 2024 Pazartesi

İstismarcıdan 'askerden yeni geldim' savunması

Yeğenlerini istismar eden Vedat, "Uzun süredir askerde olmam nedeniyle cinsel arzularım vardı. Bir an gözüme hoş geldi" diyerek cinsel istismarı savundu.
12 yaşındaki S. ve 15 yaşındaki G. amcaları Vedat tarafından cinsel istismar edildi.
 
Hurriyet'in haberine göre; imam hatip öğrencisi 12 yaşındaki S'nin yaşadıkları okulda "Niye bana herkes kötü davranıyor" diye başlayan ve altı kişinin tecavüzüne uğradığını, büyüyünce evlenemeyeceğini ve "İnşallah hamile kalmam. Kalırsam ailem tarafından öldürülürüm. Ölmek istiyorum" yazan notun bulunması ile ortaya çıktı.
 
Okul yönetiminin durumu bildirmesi üzerine notu yazanın S. olduğu ve istismarcı altı kişiden birinin amcası Vedat olduğu anlaşıldı. Amcasının ilk olarak ilkokul dördüncü sınıfa giderken kendisini istismar ettiğini anlatan S., diğer beş kişinin de aynı okulda okuyan çocuklar olduğunu belirtti.
 
Gözaltına alınan 28 yaşındaki Vedat, "Dört, beş yıl kadar önce askerden döndükten sonra evimizde S. yanıma geldi. Uzun süredir askerde olmam nedeniyle cinsel arzularım vardı. Bir an gözüme hoş geldi. S. evimize gelip gittiği sırada bu eylemleri zaman zaman yaptım" diyerek S.'yi istismar ettiğini itiraf etti.
 
Tutuklanan Vedat'ın S.'nin 15 yaşındaki ablası G.'yi de istismar ettiği ortaya çıktı.