16 Eylül 2024 Pazartesi

Erdoğan: Partisiz bakanlar kadrolaşmadığımızı gösterecek!

Partili cumhurbaşkanlığının faydalarını anlatmakla bitiremeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şimdi de partisiz bakanlar için ikna turları düzenliyor. 16 yıl boyunca kadrolaşmasının toplumda yarattığı tepkiyi bu şekilde aşma hesapları yapıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP Genel Merkezi'nde genişletilmiş il başkanları toplantısı yapıyor.
 
Toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce partili cumhurbaşkanlığı üzerine söylediği övgü dolu sözleri bu defa partisiz bakanlar için söyledi.
 
24 Haziran seçimlerini yeni yönetim sistemine geçişin miladı olarak değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur ittifakını Meclis'te de devam ettireceklerini belirtti. 
 
Soma'da hükümeti protesto eden madenciyi tekmeleyen dönemin Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'e sahip çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP'li yöneticilere halka karşı tevazu gösterin çağrısı yaptı.
 
Partili olmayan bakanlar ile oluşturulan kabinenin AKP Genel Başkanı olarak kendisine bağlı olacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ehliyet ve liyakatı öne çıkaracaklarını söyledi.
 
16 yıl boyunca kadrolaşan üstelik OHAL ve KHK düzenini kadrolaşma faaliyetine dayanak yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisiz bakanların “AKP kadrolaşıyor” düşüncesinin önüne geçeceğini ileri sürdü.