Diyarbakır'da 13 katlı apartmanda yangın: 4 kişi hayatını kaybetti

Diyarbakır'daki 13 katlı binada çıkan yangında anne Bircan Çavdar ve çocukları Yunus Emre, Zeynep ve Elif Çavdar hayatını kaybetti.
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde 13 katlı apartmanda yangın çıktı. Yangında 3'ü çocuk 4 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin anne Bircan Çavdar ile çocukları Yunus Emre, Zeynep ve Elif Çavdar oldukları belirlendi. Anne ve 3 çocuğunun Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri devam ediyor.
Yangında dumandan etkilenen yaralıları ziyaret eden Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, yaralıların hayati tehlikesinin olmadığını kaydetti.
Yangının çıkış sebebinin henüz belirlenemediği belirtilirken, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını, bir başsavcıvekili koordinesinde 2 Cumhuriyet savcısı görevlendirildiğini duyurdu.