Antep'te anne ve kızı kilitli oldukları odada ölü bulundu

Antep'te Seçil Kaymakçı ve 3 yaşındaki kızı Nilvara Kaymakçı evlerinde kilitli oldukları odada ölü bulundu. Seçil Kaymakçı ve Nilvara Kaymakçı'nın beşiğin yanmasıyla çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendiği tespit edildi.
Antep'te Seçil Kaymakçı ve 3 yaşındaki kızı Nilvara Kaymakçı, evlerinde kilitli oldukları odada ölü bulundu.
Olay, gece saatlerinde 75'inci Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. Seçil Kaymakçı ile kızı Nilvara'ya ulaşamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine verilen adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekipleri kilitli olan odaya girdiklerinde anne ve kızının cansız bedenleri ile karşılaştı. Yapılan incelemede beşiğin yandığı ve anne ile kızının da karbonmonoksit gazından etkilenerek yaşamını yitirdiği tespit edildi.
Seçil Kaymakçı ve kızı Nilvara Kaymakçı'nın cansız bedenleri Antep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.