27 Nisan 2024 Cumartesi

Zeynep Şenpınar'ı katleden Kemaloğlu tutuklandı

Zeynep Şenpınar'ı katleden Selim Ahmet Kemaloğlu, tedavisinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Muğla'da, kendisinden ayrılmak isteyen Zeynep Şenpınar'ı darp ettikten sonra katleden milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu, hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından tutuklandı. 

Zeynep Şenpınar, 24 Mayıs'ta ayrılmak istediği Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından darp edildi ve göğsünden bıçaklanarak katledildi.

Kemaloğlu, katliamın ardından kendini de yaraladığı için hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisi tamamlanan Kemaloğlu, tedavisinin tamamlanmasının adliyeye sevk edildi. Kemaloğlu, "canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme" suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İfadesinde Zeynep Şenpınar'a daha önce de şiddet uyguladığını itiraf ettiği öğrenilen Kemaloğlu, "Geçtiğimiz ocak ayında Zeynep ile yine kafamda kurduklarımdan dolayı tartışmıştık ve şiddet uygulamıştım" dedi.

Yapılan incelemede Zeynep Şenpınar'ın bir arkadaşına, "Ahmet ile net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok. Ben sadece aşırı alışkanlığın verdiği üzüntüyü yaşıyorum. Şarttı belki de" mesajı attığı ortaya çıktı.

Katil Kemaloğlu'nun son olarak 28 Ağustos 2019'da cinsel saldırı ve kasten yaralama suçundan gözaltına alındığı ve savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Kemaloğlu'nun "nitelikli dolandırıcılık ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma" gibi son 9 yılda toplam 14 suç kaydı bulunduğu bildirildi.