8 Mayıs 2024 Çarşamba

BJK yöneticisinden kadına şiddet

BJK yöneticisi Efe Bezci evli olduğu Reyhan Çağla Baykam Bezci'ye şiddet uyguladı. Baykam, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne başvurdu. Efe Bezci'nin avukatı ise şiddet başvurusunun "BJK, TOBB ve ATO'ya zarar verme amacı taşıdığını" ileri sürdü.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) yöneticisi Efe Bezci, iki yıldır evli olduğu Reyhan Çağla Baykam Bezci'ye şiddet uyguladı. Reyhan çağla Bayram Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne başvurarak şikayetçi oldu ve uzaklaştırma kararı istedi.

T24'ün Günaydın'dan aktardığı habere göre Reyhan Çağla Baykam Bezci ifadesinde şunları kaydetti: 

"8 Mayıs günü eşim 04.00 sıralarında uyurken beni omuzlarımdan tutup kaldırdı, sürükleyerek 'Kiminle mesajlaşıyorsun?' diye bağırdı. Telefonumu karıştırdı. Ben de giyinme odasına kaçıp kendimi kilitledim. Eşim çekiçle vurarak kapıyı kırdı. Güvenlikçilere 'Kayınpederimi arayın, bana yardım etsin' dedim. Efe gelip saçımdan sürükledi. Beni hırpaladı, yumruk attı, balkon kapısına kafamı vurdu. Beni balkondan atmasından kortum. Hemen annemi aradım. O sırada polisler de geldi. Beni darp ve tehdit eden eşimden şikayetçiyim."

AVUKATTAN AÇIKLAMA: İDDİALAR BJK, TOBB, ATO'YA ZARAR VERME AMACI TAŞIYOR
Efe Bezci'nin avukatı Eray Karınca, şikayetin BJK'ya zarar verme amacıyla yapıldığını söylemesi dikkat çekti. Yazılı açıklama yapan Karınca yazılı açıklamasında olay gecesi yaşananlardan ötürü müvekkilinin mağdur olduğunu ileri sürerek "Söz konusu iddialar müvekkilimin açtığı boşanma ve soruşturması devam eden ceza dosyasının konusu olup müvekkilime, ailesine, Beşiktaş Jimnastik Kulübü, TOBB ve ATO'ya zarar verme amacı taşımaktadır" ifadelerini kullandı.