26 Nisan 2024 Cuma

ETF direnişçileri:  Skechers, Mavi, Columbia'dan almayın

Direnişin 69. gününde Marmara Park AVM'de eylem yapan ETF işçileri, " Skechers'den Mavi'den Columbia'dan almayın" diyerek boykot çağrısı yaptı. Halka seslenen işçiler, "Sizin tercih yapma şansınız var ama bizim dayanışmanızdan başka şansımız yok" dedi. 

ETF işçileri gasp edilen hakları için mücadelelerini sürdürüyor. İşçiler direnişlerinin 69. gününde Beylikdüzü'nde bulunan Marmara Park AVM'deki Mavi, Columbia ve Skechers'ın kapısına dayandı.

"Zafer direnen emekçinin olacak", "ETF işçisi emeğinin peşinde" sloganlarıyla AVM'de bildiri dağıtan işçiler emeklerinin sömürüldüğünü ve haklarının gasp edildiğini, uğradıkları polis saldırısını anlattı. 

İşçiler yaptıkları konuşmada, "Fabrika kapandı, işçiler kapıya kondu, yasal alacaklarımızı vermediler. Sizden ricamız Skechers'den Mavi'den Columbia'dan almayın. Sizin tercih yapma şansınız var ama biz işçilerin sizin dayanışmanızdan başka şansımız yok. Yüz gündür mücadele ediyoruz, haklarımızı alana kadar mücadele edeceğiz" diyerek boykot çağrısı yaptı.