18 Mayıs 2024 Cumartesi

Ceren'in ablası katilin eşkalini verdi

Ordu'da evinin önünde katledilen üniversite öğrencisi Ceren Özdemir, son yolculuğuna uğurlandı. Katilinin eşkâlini veren abla Gizem Özdemir, "Kardeşime dış kapının anahtarını atarken 40 yaşlarında siyah giyimli bir kişiyi gördüm" dedi.

Ordu'da katledilen üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in öldürülmesine ilişkin ablası Gizem Özdemir ifade verdi.

Soruşturma kapsamında Ceren Özdemir'i, arkadaşlık teklifini reddettiği için sürekli rahatsız eden bir kişi gözaltına alındı. Ancak, olay sırasında başka yerde olduğu anlaşılan kişi serbest bırakıldı.

ABLASI KATİLİ GÖRMÜŞ
Kardeşinin öldürülmesinin ardından polise ifade veren Gizem Özdemir'in kardeşinin katilini gördüğü ortaya çıktı. Gizem Özdemir verdiği ifadede "Kardeşim beni telefonla arayarak, bina giriş kapısının anahtarını istedi. Anahtarı atmak için pencereye çıktığımda binanın önünde 40 yaşlarında siyah giyimli bir şahsın olduğunu gördüm. Ceren gelince anahtarı attım. İçeri girene kadar pencerede bekledim. Sonra içeri girdim. Akabinde çığlıklar duydum, aşağı indiğimde, binanın giriş katında kardeşimi kanlar içinde buldum" dediği öğrenildi.

CEREN İÇİN OKULUNDA TÖREN DÜZENLENDİ
Bu arada Ceren için öğrencisi olduğu Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde tören düzenlendi.

Özdemir'in cenazesi ilk olarak Zaferi Milli Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından cenaze üniversitenin Cumhuriyet Yerleşkesi'ne götürüldü. Üniversitenin Morfoloji binasında düzenlenen törene çok sayıda kişi katıldı. Ayakta durmakta zorlanan anne Güfer Özdemir, "Kızımın katillerini bulun" dedi.