17 Mayıs 2024 Cuma

Yasin Keskin'e saldıran polis yerlerde sürükledi

CHP'li Çankaya Belediyesi önünde direnişini sürdüren Yasin Keskin'e saldıran polis, yerlerde sürükleyerek eylem alanından uzaklaştırdı. Keskin'in gördüğü işkenceye tepki gösteren ve destek vermek isteyen halk da hakaretlerle uzaklaştırıldı. 

Yüksel Direnişi'ne destek olduğu için Çankaya Belediyesi'ndeki işinden çıkarılan katı atık işçisi Yasin Keskin'in CHP'li Çankaya Belediyesi önündeki direnişi 29. gününde.

"İşimi geri istiyorum. İşçiyiz, haklıyız, kazanacağız. Çankaya Belediyesi'nden işten atılan katı atık işçisi Yasin Keskin" yazılı pankartın açıldığı eylemde Keskin, "İşçiyiz, haklıyız, kazanacağız", "İş, ekmek, adalet" sloganları attı. 

Basın metnini okuyacağı sırada polisler Keskin'i eylemi sonlandırması aksi takdirde saldıracakları yönünde tehdit etti. İşi ve ekmeği için mücadele ettiğini söyleyen Keskin'e saldıran polis, Keskin'i yerlerde sürükleyerek alandan uzaklaştırdı. 

Öte yandan Keskin'in maruz kaldığı işkenceye tepki gösteren ve destek vermek isteyen halk da polis tarafından hakaretlerle uzaklaştırıldı.