20 Mayıs 2024 Pazartesi

Topçuoğlu: Kudüs için değil seçim mitingi

Mavi Marmara'da eşini kaybeden Çiğdem Topçuoğlu, "AKP Kudüs için değil seçim mitingi yapıyor" diyerek, AKP'ye tepki gösterdi.
Siyonist İsrail'in Mavi Marmara gemisine düzenlediği saldırıda eşini kaybeden Çiğdem Topçuoğlu, "AKP Kudüs için değil seçim mitingi yapıyor" diyerek, AKP'ye tepki gösterdi.
 
ABD'nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararı sonrasında Filistinlilere saldıran siyonist İsrail güçleri, 60'dan fazla kişiyi katletmiş, yaklaşık 3 bin kişi yaralanmıştı. AKP/Saray iktidarı, İsrail'le tüm ilişkilerin kesilmesi ve anlaşmaların iptal edilmesi çağrılarına kulaklarını tıkarken, bugün Yenikapı'da miting düzenliyor. 
 
Mitinge 31 Mayıs 2010'da Gazze'ye insani yardım götüren Mavi Marmara gemisinde bulunan ve saldırıda ölen 10 kişiden biri olan Çetin Topçuoğlu'nun eşi Çiğdem Topçuoğlu'ndan tepki geldi. 
 
Topçuoğlu, "İsrail ile yapılan anlaşmalar sonlandırılmıyorsa, Mavi Marmara anlaşması iptal edilmiyorsa, İsrail ile olan ticari ilişkiler kesilmiyorsa, Katar'a asker gönderip Kudüs'e asker gönderilmiyorsa, Cuma günü yapılacak miting Kudüs için değil seçim için yapılıyordur" dedi.