19 Mayıs 2024 Pazar

'Taraftar 12. kişidir' diyen Amedspor'un maç biletleri 1 TL

Taraftar "12'nci" kişidir diyen Amedspor,  tüm bölge halkının katılabilmesi için pazar günü Diyarbakır Stadyumu'nda Yeni Çorumsporla oynayacağı maçın biletlerini 1 TL'den satmaya karar verdi.

İkinci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Amedspor, Pazar günü saat 13:00'da Diyarbakır Stadyumu'nda Yeni Çorumspor ile maç karşı karşıya gelecek. Taraftarın "12'inci" kişi olduğunu vurgulayan takım, maç biletlerinin 1 TL'den satılacağını açıkladı.

Satışların başladığı kaydedilen açıklamada, "Bu vesileyle mutlaka galibiyet almamız gereken önemli maçta sadece Diyarbakırlı hemşerilerimizi değil, tüm bölgedeki taraftarlarımızı stadyumda bir tek koltuk dahi boş kalmayacak şekilde doldurup takımımıza desteğe çağırıyoruz" denildi.

'BİR OLDUK MU YENERİZ'
Açıklama şöyle devam etti: "Gelin Pazar günü 33 bin kişi kapasiteli Diyarbakır Stadyumu'nda seyirci rekoru kırıp, sadece Amedsporumuzu sahiplenerek, Fair Play çerçevesinde takımımıza destek olalım. Bu önemli ve bir o kadar da zorlu maçta ihtiyacımız olan 3 puanı hep birlikte almaya bekliyoruz. Tribünde 12'nci kişi olarak sen, sahada sporcularımız. Biz zoru severiz. İnanıyoruz. Bir olduk mu yeneriz. Unutma! Sen yoksan bir kişi eksiğiz. Takımını yalnız bırakma! Amedspor Sensin."