19 Mayıs 2024 Pazar

Sokak sokak 1 Ağustos'a çağırdılar

HDP Milletvekillerinin de aralarında bulunduğu HDP'liler, İstanbul'da yürüttükleri çalışma ile 1 Ağustos Esenyurt halk buluşmasına çağırdı. HDP'liler çalışmalarda, özgürlük ve demokrasi için taleplerini dillendireceklerini kaydetti. 

Halkların Demokratik Partisi (HDP),  “HDP'liyiz her yerdeyiz” kampanyası kapsamında 1 Ağustos saat 18.00'de İstanbul'un Esenyurt ilçesinde halk buluşması gerçekleştirecek.

CANBAZ ESNAFI ZİYARET ETTİ
Üsküdar, Kadıköy ve Ataşehir ilçelerinde aralarında HDP Milletvekili Dilşat Canbaz Kaya'nın da yer alan HDP'liler esnafları ziyaret etti. Yoğun ilgiyle karşılanan HDP'liler sürece ilişkin bilgilendirmelerde bulunup dağıttıkları bildiriler ile buluşmaya davet etti.

KENANOĞLU: TALEPLERİMİZİ DİLLENDİRECEĞİZ
Beyoğlu, Fatih ve Şişli ilçelerinde de aralarında HDP Milletvekili Ali Kenanoğlu'nun da yer aldığı HDP'liler ziyaretlerde bulunur. İlçelerin kalabalık sokaklarında halka yönelik konuşma yapan Kenanoğlu, partilerine ilişkin saldırılara ve iktidarın yarattığı yıkımlara dikkat çekerek, özgürlük  ve demokrasi taleplerini dillendirecekleri Esenyurt ilçesindeki buluşmaya davet etti.

GÜLÜM, SOKAK SOKAK BİLDİRİ DAĞITTI
Esenyurt ve Avcılar ilçelerinde ise aralarında HDP Milletvekili Züleyha Gülüm'ün bulunduğu çok sayıda HDP'li pazarlarda, sokaklarda, meydanlarda  çalışma yaptı. Gülüm, halk buluşmasının kitlesel ve güçlü bir şekilde gerçekleşmesinin önemine işaret etti. Halk tarafından coşkuyla karşılanan Gülüm ve beraberindekiler, bildiri dağıtarak çalışmalarını devam ettirdi.

Partilerin çalışmaları tüm ilçeleri kapsayacak şekilde halk buluşması gününe kadar devam edecek.