19 Nisan 2024 Cuma

Sezen'i katleden erkeğin duruşması ertelendi

Sezen Ünlü'yü katleden Anıl Yolum hakkında daha önce açılan darp davasının görülen 3. duruşmasında, faile iki kez yaralama bir kez de hakaret suçlarından ceza istendi.

İzmir'in Bornova ilçesinde 26 Mart 2021'de Sezen Ünlü'yü kesici aletle katleden Anıl Yolum hakkında daha önce açılan darp davasının üçüncü duruşması Bayraklı 34. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya Sezen'in babası, fail avukatı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı hazır bulunurken Sezen'in aile avukatı katılamadı. Fail Anıl Yolum ise duruşmaya SEGBİS ile katıldı.

Kimlik tespitiyle başlayan duruşma, tanıkların dinlenmesiyle devam etti. İlk olarak söz alan Sezen'in halası, Sezen'in şiddete maruz kaldığı günü anlatarak, darp raporu almak için Tepecik Devlet Hastanesi'ne gittiklerini söyledi. Sezen'in halasının konuşması sırasında fail Anıl Yolum müdahale etmeye çalıştı.

Ardından söz alan fail, Sezen'in ellerinde ve yüzünde darp izi olmadığını iddia ederek, kendini aklamaya çalıştı. Duruşmada dinlenen failin akrabası olan tanık ise, hastanede rastladığı Sezen'de herhangi bir darp izine rastlamadığını iddia etti.

Tanık ifadelerinin ardından savcı verdiği mütalaasında, fail Anıl Yolum'un iki kez yaralama, bir kez de hakaret suçlarından cezalandırılmasını istedi.

Fail avukatı ise savunma için süre talep etti.

Mahkeme heyeti ise bir sonraki duruşmayı 23 Haziran gününe erteledi.