5 Ekim 2024 Cumartesi

Serbest bırakılan tacizciler tepkiler üzerine gözaltına alındı

Beyoğlu'nda sokak ortasında bir kadını duvara sıkıştırıp cinsel tacizde bulunan Semir T. ve Ömer K. gözaltına alındıktan kısa süre sonra serbest bırakıldı. Tacizci erkekler tepkiler üzerinde tekrar gözaltına alındı.

İstanbul Beyoğlu'nda yolda yürüyen kadını duvara sıkıştırıp cinsel saldırıda bulunduktan sonra gözaltına alınıp serbest bırakılan Semir T. ve Ömer K. tepkiler üzerine yeniden gözaltına alındı.

1 Ekim Salı günü saat 04.00 sıralarında Hüseyinağa Mahallesi'nde iki erkek sokakta yürüyen 25 yaşındaki İ.A'yı takip ederek taciz etti. Bir süre sonra kadının üzerine yürüyen şüpheliler, duvara sıkıştırıp cinsel saldırıda bulundu. Kadının bağırması üzerine çevredekiler müdahale etti. O sırada tacizcilerden biri, "amcamın kızı" diyerek çevredekilerden kurtulmak istedi. Şüpheliler olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.

Şüpheliler Semir T. ve Ömer K. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Saldırganlar serbest bırakılmalarına tepkiler artınca tekrar gözaltına alındı.

Semir T'nin "cinsel saldırı", "mukavemet", "uyuşturucu madde kullanmak", "gasp" suçlarından Ömer K'nin ise "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "mukavemet", "otodan hırsızlık" suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.