25 Nisan 2024 Perşembe

Şenyaşar ailesi: Mücadelemiz devam edecek

Urfa Adliyesi önünde adalet mücadelesini sürdüren Şenyaşar ailesi, "Türkiye'de adaletten bahsedip, yargı yoluyla devam eden bu zulmü görmeyenler utansın. Yaşam olduğu sürece zulme karşı mücadele devam edecektir" dedi.

Urfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan Ferit Şenyaşar'ın Urfa Adliyesi önünde 9 Mart'ta başlattığı Adalet Nöbeti 318'inci gününde devam ediyor.

Anne Emine Şenyaşar sağlık sorunları nedeniyle bugün adliye binası önüne gelemedi, Suruç ilçesinde bulunan evlerinde nöbeti sürdürdü.

Urfa Adliyesi önüne gelerek nöbet eylemini sürdüren Ferit Şenyaşar, dünkü polis müdahalesine rağmen bugün bir kez daha karla kaplı beton bloklara "318. gün" yazdı.

'MÜCADELE DEVAM EDECEK'
Şenyaşar ailesi sosyal medya hesabından, "Türkiye'de adaletten bahsedip, Şanlıurfa Adliye kapısında yargı yoluyla devam eden bu zulmü görmeyenler utansın. Yaşam olduğu sürece, zulme karşı mücadele devam edecektir" mesajı paylaştı.