19 Mayıs 2024 Pazar

Şenyaşar ailesi: Bir gün o savcılar da yargı önünde hesap verecek

Adalet arayışlarını sürdüren Şenyaşar ailesi, "Başsavcı ve savcılar katilleri korumaya devam ediyorlar. Gün gelecek savcılar da yargı önünde hesap verecek" mesajı paylaştı.

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşini ve iki oğlunu kaybeden Emine Şenyaşar'ın, saldırıda yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar ile birlikte Urfa Adliyesi önünde "Adalet" talebiyle başlattığı nöbet eylemi 38. gününde devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde adliye binası önüne gelen Şenyaşar ailesi, havanın sıcak olmasına rağmen gölge olmayan bariyerlerin önünde nöbete başladı.

Şenyaşar ailesi, "Adalet" yazılı döviz ilesaldırı anına ait fotoğrafları yere sererek, adliye binasına gelenlere katliamı anlatıyor. Şenyaşar ailesi, sosyal medya hesaplarından, bir medya kuruluşunun aileye ilişkin yaptığı "Gözümün önünde katledilen ailem için adalet istiyorum" başlıklı haberi alıntılayarak, "Şanlıurfa Adalet Sarayından 38 gündür adalet mücadelesi veriyoruz. Başsavcı ve savcılar katilleri korumaya devam ediyorlar. Gün gelecek savcılar da yargı önünde hesap verecek..." mesajı paylaştı.