27 Nisan 2024 Cumartesi

Şenyaşar ailesi: Adalet gelsin, zulüm bitsin

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınları tarafından iki oğlu ve eşi katledilen Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar Urfa Adliyesi önündeki adalet nöbetlerinin 172. gününde.

Şenyaşar ailesi, adalet talepli nöbetlerinin 172'nci gününde sabah saatlerinde Urfa Adliyesi önüne geldi. Adliye binası önündeki, "Şenyaşar ailesi adalet köşesi" olarak adlandırılan alanda nöbetlerine başlayan anne Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar, katliamda yaşamını yitiren baba Hacı Esvet, oğulları Celal ve Adil Şenyaşar ile saldırıya uğradıkları ambulansa ait fotoğrafın yer aldığı "14.06.2018 tarihinde Suruç Devlet Hastanesinin içinde baba ve 2 oğlu katledildi. 3 yıldır tek tutuklu yok! Üstünlerin hukuku son bulsun. Herkes İçin Adalet" yazılı pankart açtı.

Sosyal medya hesaplarından "Hak, hukuk ve adalet için Şanlıurfa Adalet Sarayı'nda adalet mücadelemiz zulüm altında 172'nci günde devam ediyor. Adalet gelsin, zulüm bitsin. Açık görüş hemen" mesajını paylaşan Şenyaşar ailesi, Adalet Bakanlığı, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Cumhurbaşkanlığı hesaplarını etiketledi.