10 Mayıs 2024 Cuma

Saray medyası yalanlarıyla HDP'li vekilleri hedef gösterdi

Saray medyası Yeni Şafak, "Mazbatalı teröristler" manşetiyle HDP'li milletvekillerini hedef gösterdi. Halkın desteğini kaybettikçe saldırıları arttıran iktidara kol kanat geren saray medyası, Kürt halkının özgürlük mücadelesi ve vekillerini yalan haberlerle itibarsızlaştırma çabası içinde.

HDP Milletvekili Semra Güzel'in fotoğraflarını yayınlayarak hakkında fezleke hazırlayanlar, halkı ikna etmek için yalana sarılmaya devam ediyor. Güzel'in vekilliğinin düşürülmesini öngören fezleke 20 Ocak günü Meclis gündemine getirilecek. Güzel'in vekilliğini düşürmek isteyenler halkı ikna etmek için yalana dayalı haberler yapıyor.

Saray medyası Yeni Şafak bugün "Mazbatalı teröristler" manşetiyle HDP'li eski ve yeni milletvekillerini hedef gösterdi.

Terörist dedikleri Fethullah Gülen ile boy boy fotoğrafları yayınlanan AKP'lileri görmezden gelen Yeni Şafak, adı bile belli olmayan itirafçıların yalan beyanlarına dayanarak HDP'li vekilleri hedef göstermeye çalıştı.

Yeni Şafak manşetinde, kim oldukları belli olmayan kişilerin, HDP eski Eş Genel Başkanları Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş ile HDP'li vekiller hakkındaki yalan beyanlarını sıraladı. Haberde, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP Kadın Meclisi Sözcüsü Ayşe Acar Başaran ve HDP milletvekili Semra Güzel'in fotoğrafına yer verilerek üç kadının özel olarak hedef gösterilmesi dikkat çekti.