2 Mayıs 2024 Perşembe

ÖGK'dan taciz protestosu: Metro Turizm'i alt üst ediyoruz

ÖGK, Metro Turizm çalışanının 17 yaşındaki bir çocuğu taciz etmesini Kadıköy'de protesto etti. Markamızı kirletiyorsunuz diyen Metro Turizm'e ÖGK'lılar kırmızı boya atarak tepki gösterdi.

Defalarca kez kadınları, çocukları taciz eden Metro Turizm çalışanları, bu kez otobüste seyahat eden bir çocuğa cinsel istismarda bulundu. Özgür Genç Kadın (ÖGK) üyeleri Kadıköy'de Metro Turizm yazıhanesi önünde tacizi protesto etti.

"Tacizci Metro Turizm" dövizleri açan genç kadınlar, burada yaptıkları konuşmada, "Metro Turizm tacizci yuvasıdır. Daha önce de birçok kadın Metro Turizm çalışanları tarafından tacize uğramıştır. Bugün 17 yaşındaki bir çocuk Metro Turizm çalışanı tarafından gözlerinin önünde cinsel organıyla oynayarak 17 yaşındaki çocuğu taciz etmiştir" dedi.

Konuşmada "Bize hayatımızın hiçbir alanında rahat vermiyorlar. Ne işte, ne sokakta ne de otobüste. Bizde hayatımızın hiçbir yerinde bize rahat vermeyenlere rahat vermeyeceğiz. Ta ki tacizlerini, tecavüzlerini alt üst edinceye dek rahat vermeyeceğiz" diye belirtti.

Markamızı kirletiyorsunuz diyen Metro Turizm'e ÖGK'lılar kırmızı boya atarak tacizi protesto etti.