25 Nisan 2024 Perşembe

Melike karakoldan eve gönderildi, ertesi gün katledildi

Diyarbakır'da kocası Gökhan Demirok tarafından katledilen Melike'nin, bir gün önce gördüğü şiddet nedeniyle karakola gittiği ve polisler tarafından kocasına teslim edildiği ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi'nde evli olduğu erkek Gökhan Demirok tarafından katledilen Melike Demirok'un, öldürülmeden bir gün önce karakola başvurduğu ortaya çıktı.

POLİS KOCASINA HABER VERDİ, BİR GÜN SONRA KATLEDİLDİ
Melike Demirok, 8 Ocak'ta kocasından gördüğü şidde nedeniyle 5 gün boyunca gizlendi. Ertesi gün karakola giden Gökhan Demirok, "25 bin TL paramı çaldı" yalanıyla, Melike Demirok hakkında şikayette bulundu ve bulunmasını istedi. Melike Demirok, 13 Ocak'ta yanında iki kadınla uğradığı şiddet nedeniyle kocasında şikayetçi olmak için karakola gitti. Polis, yalan ihbarda bulunan Gökhan Demirok'a haber verdi. Demirok, ikna ettiği Melike Demirok'u eve götürdü. Melike Demirok, bir gün sonra Gökhan Demirok tarafından katledildi.
 
Bir süre kendisinden haber alınamayan Melike'nin yakınlarının haber vermesi üzerine eve giden polisler, Melike'nin cansız bedeni ile karşılaştı.

Melike Demirok'un, geçtiğimiz yıl boşanmak istediği, ancak aile baskısı nedeniyle vazgeçtiği öğrenildi.

KATİL GÖKHAN DEMİROK HALA ARANIYOR
Bu arada Mileke'yi katleden Gökhan Demirok hala bulunamadı. Demirok hakkında arama kararı çıkarıldığı belirtildi.