19 Mayıs 2024 Pazar

KBDH üç kentte eylem yaptı

KBDH, Çorum, İstanbul ve Tekirdağ'da yaptığı eylemlerde AKP-MHP faşizminin çetelerine ait birçok aracı, faşistlerin bir evini ve TIR'ları ateşe verdiğini açıkladı.

Kadınların Birleşik Devrim Hareketi (KBDH) Gülnaz Ege İntikam Milisleri, üç kentte düzenledikleri eylemlerde AKP-MHP faşizminin çetelerine ait birçok aracı, faşistlerin bir evini ve TIR'ları ateşe verdiğini duyurdu.

Eylemlere ilişkin yazılı açıklama yapan KBDH, şunları kaydetti:

"8 Temmuz'da Çorum'un Osmancık ilçesinde Osmanlı Ocakları üyesi faşistlere ait bir ev ve yine bu çetelere ait 3 lüks araç ateşe vererek tamamen kullanılmaz hale getirilmiştir.

"9 Temmuz'da İstanbul-Silivri'de AKP faşist rejimine bağlı Aras kargo şirketine bağlı olarak çalışan TIR'lar, içindeki ürünlerle birlikte milislerimizin tekniki bir eylem tarzıyla imha edilip kargo şirketi milyarlarca Türk lirası zarara uğratılmıştır.

"10 Temmuz'da ise Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde MHP'nin Ülkü Ocakları üyelerinin kaldığı bir ev ve bu alçak tecavüzcü faşistlere ait 6 araç milislerimizin öfkesine yenik düşüp ateşler içinde kalıp kullanılmaz hale getirilmiştir."