19 Mayıs 2024 Pazar

Kayıp Mervenur Polat'ın katledildiği ortaya çıktı

C.A. isimli kişi dört buçuk ay boyunca kayıp olarak aranan ve cesedi bir binanın çatısında folyoya sarılı bulunan Mervenur Polat'ı katlettiğini itiraf etti.

Antalya'da 4 buçuk ay boyunca kayıp olarak aranırken bir binanın çatısında folyoya sarılı cesedi bulunan 20 yaşındaki Mervenur Polat'ın, C.A. isimli kişi tarafından katledildiği ortaya çıktı.

Arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Mervenur Polat'ın, 7 Mart Pazar günü Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatısında folyoya sarılı cesedi bulundu. Polat'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Sabah saatlerinde yakınları ile Adli Tıp Kurumu morguna gelen Kenan Polat, kız kardeşinin cenazesini teşhis etti.

Polis olayla ilgili C.A. ile F.T, İ.H, Ş.A.K, G.H. ve S.G. adlı şüphelileri gözaltına aldı. Mervenur Polat'ın cenazesi, işlemlerin ardından toprağa verilmek üzere Kayseri'ye götürüldü.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Şüphelilerin emniyetteki sorgusunda C.A, Mervenur Polat'ı katlettiğini itiraf etti. C.A, Mervenur Polat'ı eline geçen bir iple boğarak öldürdüğünü ifade etti.

Olayın ardından C.A.'nın Mervenur Polat'ı folyoyla sardığı, koli bandıyla bağlayarak motosikletli kurye olan S.G. adlı arkadaşını aradığı belirlendi. Kurye S.G.'nin ise Polat'ın cesedini motosikletle C.A.'nın Güllük Caddesi'nde babasının oturduğu binanın çatı katındaki asansör dairesine götürüp bıraktığı ortaya çıktı. S.G.'nin, ifadesinde, ceset taşıdığını bilmediğini öne dürdüğü belirtildi.

Sorgusu devam eden 6 şüphelinin, yarın adliyeye sevk edileceği kaydedildi.