19 Mayıs 2024 Pazar

Kadına şiddet uygulayan erkek tutuklandı

Evli olduğu kadın ve çocuğuna beş yıldır sistematik şiddet uygulayan Zülküf Coşkun, şiddet anına dair görüntülerin sosyal medyada tepki toplaması üzerine tutuklandı. Coşkun, şiddet sırasında kendisini kayda alan kişiye emin bir şekilde, "Benim yiyeceğim ceza 3-5 ay" demiş ve tehdit etmişti.

Adana'da evli olduğu İranlı Galavizh Ayoubi Amirabad'a ve çocuklarına beş yıldır sistematik şiddet uygulayan Zülküf Çoşkun tutuklandı.

Coşkun'un Amirabad'a yönelik şiddetini kayda alan "Arshin Fozi Jookandan" görüntüleri dün, "Adana'da annem ile birlikte 2 yıldır şiddete ve tehdide maruz kalıyoruz. Hayatımızdan endişe ediyoruz lütfen bize yardım edin" sözleriyle Twitter'da paylaşmıştı.

Görüntülerde, saldırgan kendisini çeken kişiye, "Çek, çek" diyerek kilitli kapıyı tekmeleyip hakaretler ettiği ve görüntüyü çeken kişinin yanındaki bir başka kişiye, "Aradın mı polisi" şeklinde seslenip, "Benim yiyeceğim ceza 3-5 ay haberin olsun" dediği duyuluyordu.

Öte yandan, Coşkun'un ile 5 yıldır evli olan Amirabad, kendisine ve çocuklarına her gün sistematik olarak şiddet uygulandığını söyledi.

Görüntülerin sosyal medyada tepki toplaması üzerine gözaltına alınan Zülküf Coşkun tutuklandı.