18 Mayıs 2024 Cumartesi

İzmir'de ESP'liler mafya-devlet-siyaset ilişkisini teşhir etti

Çete lideri Sedat Peker'in konuşmalarıyla mafya-devlet-siyasetin kirli ilişkilerini ortaya serildiğini belirten ESP üyeleri, Bayraklı'da yaptığı çalışmada mafya-devlet-siyaset ilişkisini teşhir etti.

Çete lideri Sedat Peker'in konuşmaları sonucu bürokratlar, milletvekilleri, çeteler, emniyet amirleri, askeri komutanlar ve medya kuruluşları ile faşist rejimin kirli mali-siyasi ilişkilerinin yeni kesitlerinin ortalığa saçıldı.

ESP üyeleri İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaptığı çalışmada mafya-devlet-siyaset ilişkisini teşhir etti. Yapılan ajitasyon konuşmalarında çete lideri Sedat Peker'in yaptığı konuşmalarda devletin kirli işlerini ortalığa saçtığı ifade edildi. Bürokratlar, mafya liderleri, sermayedarlar ile birlikte işçi ve emekçilerin haklarına saldırı planladığını kaydedilen ajitasyon konuşmasında, "Bunlar Barış Akademisyenlerini tehdit edenler, HDP bürolarına saldırılar düzenleyenler, kadın cinayetlerini örtbas edenlerdir" diye vurgulandı.

ESP'liler yaptıkları konuşmalarda, "'90'lardan günümüze işçi ve emekçiler isyan etmesin diye, Kürt halkı isyan etmesin diye, kadınlar özgürlüklerini, haklarını aramasın diye bu çeteler eliyle saldırılar düzenliyorlar. Bugün de uyuşturucu çetelerini, işbirlikçilerini açığa çıktığını gördük. Mahallemize uyuşturucu sokuluyor. Gençlerimiz bu çeteler eliyle bilinçli olarak zehirleniyor. Bizler hep birlikte bu kirli ilişkilere karşı mücadeleyi yükseltelim. Hep birlikte işçilerin, emekçilerin birliğini sağlayalım. Bu kirli ilişkilerinin sorumlularının yargılanması için harekete geçelim" diye belirtildi.