18 Mayıs 2024 Cumartesi

İşitme engelli gence şiddeti sosyal medyada paylaştılar

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı Faruk Demir arkadaşlarıyla işitme engelli bir genci darp ettiği videoyu sosyal medyada yayınladı. Çok sayıda kişinin tepki gösterdiği şiddet anlarına ilişkin emniyet ve savcılığın ne yapacağı ise merak konusu. 

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı Faruk Demir'in işitme engelli bir kişiyi darp ettiğine ilişkin görüntüler yayımlandı. Faruk Demir'in geçen günlerde yine işitme engelli genci darp etmekten tutuklanan Fırat Kaya adlı kişiyle çekilmiş eli silahlı fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Gazeteci Alican Uludağ'ın haberine göre, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı, “Keko başkan” lakaplı Faruk Demir'in bir işitme engeli vatandaşı dövdüğüne ilişkin görüntüler ortaya çıktı. 

İstanbul'da çekildiği belirtilen görüntülerde, kendisi de işitme engelli olan Demir, kalabalık bir odada bir kişiyi darp ediyor. Demir'in yanında bulunan bazı kişiler de bu engelli kişiye yumruk atıyor.

Odada bulanan bir kişi tarafından çekilen kamera ekranına bir anlık Fırat Kaya da takılıyor. İşitme engelli bir genci dövdüğü için tutuklanan Fırat Kaya en sağda, masada oturan ise Faruk Demir'in uzun namlulu silahlarla poz verdiği fotoğraflarda sosyal medyada yayımlandı.

İşitme engelli gence şiddet uygulayan ve bu esnada gülen bu kişiler videoyu sosyal medyada yayınlamaktan çekilmedi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı duruma tepki gösterirsen, emniyetin ve savcılığın, bu görüntülerin ardından ne yapacağı ise merak konusu.