2 Mayıs 2024 Perşembe

İktidarın yolsuzluklarını sıralayan kişi ve gazeteci tutuklandı

Kendine Muhabir isimli kanala röportaj veren ve iktidarın yolsuzluğunu dile getiren kişi ile röportajı yapan Hasan Köksoy tutuklandı. 

Antalya'da Kendine Muhabir isimli Youtube kanalında sokak röportajı yayınlayan Hasan Köksoy ve röpartajı yaptığı kişi tutuklandı. 

İktidarın yıllarca halkı kandırdığını kaydeden bir kişinin verdiği röportajda şu ifadeler öne çıkmıştı: "Yediler, içtiler ceplerini doldurdular... Amerika oyunu dediler, dış güçler  dediler,  kandırıldık dediler cepler doldu... Yeter artık. Öksüz yetim hakkı yiyenler bu ülkenin ekmeğini çalanlara lanet olsun. Devrim lazım, ayaklanmak lazım... Korkarsan sıra sana da gelir; Türk'e, Laz'a, Kürt'e. Korkmayacaksın, susmayacaksın. Susarsan bunlar çalmaya devam edecek. Ekonominin  battığını herkes biliyor. Türkiye yönetilemiyor. Türkiye bizimdir onların değil. Onlar hırsız çetesidir; Süleyman Soylu, Devlet Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan hırsızların başıdır. Bu ülkeyi soyuyorlar. Devrim lazım. Tutuklanabiliriz de susmayacağız... İstifa etsinler..."

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hasan Köksoy, röportaj nedeniyle dün geceyi nezarette geçirdiğini ve tutuklamaya sevk edildiğini kaydetti. Köksal, röportajı veren kişinin ise tutuklandığını duyurdu. 

Köksal'ın avukatı ise daha sonra tutuklandığını belirtti.