6 Mayıs 2024 Pazartesi

'İbrahim Gökçek'in durumu kötü'

Ölüm orucunun 322. Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in durumu kötüye gidiyor. "Nabzı oldukça düştü" açıklaması yapan Direnişler Meclisi, "zaman daralıyor. İbrahim'i yaşatalım" çağrısı yaptı.

Direnişler Meclisi twitter hesabından ölüm orucunun 322. gününde olan Grup Yorum üyesi İbraihm Gökçek'in durumunun kötüye gittiğini duyurdu.

Yapılan paylaşımda "Öğrendiğimize göre İbrahim Gökçek'in durumu kötüye gidiyormuş. Nabzı oldukça düşükmüş. Zaman daralıyor çok basit ve haklı talepler kabul edilsin İbrahim ölmesin, İbrahim'i yaşatalım" ifadeleri yer aldı.

Bugün HDP heyetiyle Küçükarmutlu'daki direniş evini ziyaret eden HDP Milletvekili Murat Çepni de İbrahim'in durumunun çok kritik aşamaya geldiğini söyledi. ETHA'ya bilgi veren Çepni,  "İbrahim ölüm orucunun 322. gününde. Çok kritik aşamaya ulaşmış durumda. Her an kötü haberler alabiliriz. Talepler konser yasağının kaldırılması ve tutuklu Grup Yorum üyelerinin serbest bırakılması. Bunlar karşılanabilir talaplerdir. İçişleri Bakanlığını acilen adım atmaya çağırıyoruz. ibraihm Gökçek'i yaşatmalıyız" dedi.