18 Mayıs 2024 Cumartesi

HDP, Kars'ta halk buluşmaları gerçekleştirdi

HDP Kars İl Örgütü, Digor, Susuz, Selimiye ve Kağızman'da halk buluşmaları gerçekleştirdi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars İl Örgütü, ilçelerde halk buluşmaları gerçekleştirdi. Ziyaretlerde HDP Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir, Van Milletvekilli Murat Sarısaç, Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları ve HDP Kars İl Eşbaşkanları Sevda Subaşı ve Cengiz Anli yer aldı. Halk buluşmalarında  HDP'ye dönük açılan kapatma davası ve saldırılara ilişkin sohbetler edildi.

DİGOR VE SUSUZ
İlçelerde ziyaretler iki koldan yapıldı. HDP Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir, Van Milletvekilli Murat Sarısaç'ın içinde yer aldığı heyet ilk olarak Digor ilçesine bağlı Dağpınar (Pazarcığ) beldesinde halkla bir araya geldi. Heyet daha sonra Digor ilçesine geçti. Burada partililerle bir araya gelen heyet, görüş ve önerileri dinledi. Heyet daha sonra ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirerek Susuz ilçesine geçti. Burada HDP ilçe binasında partililerle bir araya gelen heyet, ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

SELİMİYE VE KAĞIZMAN
HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, HDP Parti Meclis üyesi Vedat Yıldız ve Kars HDP İl Eşbaşkanı Sevda Subaşı'nın yer aldığı heyet ise ilk olarak Selimiye ilçesinde HDP ilçe binasında partililerle bir araya gelerek görüş ve önerileri dinledi. Heyet daha sonra buradan Kağızman ilçesinde geçti. HDP ilçe binasında partililerle bir araya gelen heyet daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.