18 Nisan 2024 Perşembe

HBDH Şehit Bubo Milisleri: İzmir'de bekçi cezalandırdık!

İzmir'de bir bekçiyi cezalandırdıklarını duyuran HBDH Şehit Bubo Milisleri, tecrit karanlığını parçalayacaklarını ve faşizmin saldırılarını boşa çıkaracaklarını kaydetti.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Şehit Bubo Milisleri, İzmir'de bir bekçiyi cezalandırdıklarını duyurdu. Faşizmin tecrit vahşetine karşı eylemleri yükselttiklerini kaydeden HBDH Şehit Bubo Milisleri, hapishanelerdeki imha ve teslim alma saldırıları sürerken, faşist düzenin bütün imkanlarını kullandığını tam bir karartma, bütün toplum genelinde bir suskunluk perdesi yaratmaya çalıştığını kaydetti ve "Buna izin vermeyeceğiz" vurgusu yaptı.

HBDH Şehit Bubo Milislerinin açıklaması şöyle devam etti: "Tecrit karanlığını parçalayacağız! Eylemlerimizle faşizmin bu saldırılarını boşa çıkaracağız. En başta İmralı tecrit sistemi olmak üzere tüm zindanlardaki vahşeti halklarımızın gündemine taşıyacağız.

Bu amaç doğrultusunda, HBDH Şehit Bubo Milisleri olarak, İzmir'de bekçi cezalandırdık. 18 Ocak akşam 21.30 sularında Kadifekale'de devriye gezen bekçiler, namlularımızın hedefi oldu. Milislerimizin saldırısı sonucu bekçilerden biri yaralandı. Eylem sonrası bölgeye polis araçları ve ambulanslar geldi. Milislerimiz başarılı bir şekilde sahadan ayrıldılar.

Devrimci tutsakların sesini eylemlerimizle tüm emekçilere ulaştıracağız! İmralı tecrit sistemini parçalayacağız! Kahrolsun faşizm! Tek yol birleşik devrim."