23 Nisan 2024 Salı

HBDH Partizan Amed Milisleri: AKP'li yöneticinin aracını ateşe verdik

Mersin'de AKP yöneticilerinden Yılmaz S.'nin aracının ateşe verdiklerini duyuran HBDH Partizan Amed Milisleri, "Halkı açlıkla yoksullukla 'terbiye' etmek isteyenler bunun bedelini canıyla ödeyeceklerdir" dedi. Eylemlerini sürdüreceklerini kaydetti.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Partizan Amed Milisleri, faşistleri cezalandırma eylemleri kapsamında Mersin'de AKP'li yöneticinin aracını ateşe verdiklerini duyurdu. 18 Ocak sabaha karşı 01:00 sıralarında Mersin'de AKP'nin yöneticiliğini yapan Yılmaz S.'nin aracına yönelik eylemin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Halklar düşmanı faşist AKP-MHP iktidarının çeteleri halka yapılan zulmün, baskının, işkencenin uygulayıcısıdırlar. Bu iktidar sadece askeriyle, polisiyle ve diğer kolluk güçleriyle halka zulmetmiyor. Sivil görünümlü unsurlarıyla da halka karşı suç işlemeye devam ediyorlar. AKP'de ve MHP'de görevli olan yeminli halk düşmanlarının eliyle irili ufaklı ve her türden düşmanlık her yerde örgütleniyor. Halkın açlığı, yoksulluğu bunlar eliyle baskıya dönüştürülüyor.

Halkı açlıkla, yoksullukla 'terbiye' etmek isteyenler, bunun bedelini canıyla ödeyeceklerdir. Biz, HBDH Milisleri, halkın kurtuluş umudu olmaya devam edeceğiz. Bu devran böyle gitmeyecek, yerle bir edeceğiz. Halkların iktidarını kuracağız.

Faşizmi yıkacağız, özgürlüğü kazanacağız! Tek yol birleşik devrim!"