28 Nisan 2024 Pazar

HBDH Garibe Gezer Milisleri, AKP'li yönetici Mustafa Yıldıztekin'in aracını imha etti

HBDH Garibe Gezer Milisleri, Kandıra Hapishanesi'nde katledilen Garibe başta olmak üzere hasta tutsaklar için Kocaeli'de eylem yaptı.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Garibe Gezer Milisleri, 18 Aralık tarihinde Kocaeli Darıca ilçesinde AKP'li Mustafa Yıldıztekin'e ait aracı kullanılmaz hale getirdi. 

HBDH Garibe Gezer Milisleri'nin eyleme ilişkin açıklaması şöyle: "2002 yılından beri AKP'de aktif görev yapan Mustafa Yıldıztekin, AKP adaylığı, il ve ilçe yöneticilikleri ile faşizme hizmet sunmuştur. Milis güçlerimizin takibe aldığı bu unsur arabası imha edilerek cezalandırılmıştır.

Bu eylemimiz bugün hapishanelerde hasta tutsaklara ilacını vermeyen, tecrit ve işkenceyi olağanlaştıran AKP-MHP faşist iktidarının hapishane müdürlerine, yöneticilerine, gardiyanlarına bir uyarıdır. Hapishanelerde yaşanan ölümler intihar değil faşist politikaların bir sonucu olan cinayetlerdir. Hiçbir devrimci tutsağın hesabı yanınıza kalmayacak, mutlaka hesabını soracağız.

Bu eylemimizle devrimci tutsakların yalnız olmadığını, onlara uzanan elleri teker teker kıracağımızı duyuruyoruz. Hapishane müdürleri, yöneticileri, gardiyanları HBDH Milislerinin hedefidir. Garibe Gezer başta olmak üzere tüm ölümsüzleşen devrimci tutsakların hesabını soracağız."