23 Nisan 2024 Salı

Gülistan'ın ailesi Ankara'da: Gülistan'ı arayacaklarına söz verdiler

Dersim'de 5 Ocak'tan bu yana kayıp olan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun ailesi Ankara'da temaslarda bulunuyor. İçişleri Bakanı Soylu'yla görüşen aile, "Gülistan'ın bulunması için aramaların devam edeceğine söz verdiler" dedi. Aile Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek için randevu aldı.

Dersim'de 5 Ocak'tan bu yana kayıp olan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun ailesinin mücadelesi devam ediyor. 

Doku için baraj gölünde yapılan arama çalışmaları sonlandırılırken, baş şüpheli Zainal Abarakov hakkında yakalama kararı çıkarılmamadı.

Gülistan'ın ailesi, dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü, önümüzdeki hafta içinde de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere randevu aldı.

'SÖZ VERDİLER'
JinNews'te yer alan habere göre, aile, İçişleri Bakanı ile yaptıkları görüşmenin kendileri açısında iyi geçtiğini belirti ve "Gülistan'ın bulunması için aramaların devam edeceğine söz verdiler. Biz de buna inanarak umudumuzu yitirmemeye devam ediyoruz. Haftaya da Cumhurbaşkanı ile görüşeceğiz, onun da bizim açımızdan olumlu geçmesini umuyoruz" dedi.