28 Mart 2024 Perşembe

Gübre zamlarına tepki gösteren çiftçiye Ünal'ın yanıtı: Bugüne kadar bütün bu sorunları, bugüne kadar…

AKP'li Mahir Ünal, Maraş'ta katıldığı bir açılışa çok az sayıda kişi geldi. Açılışa katılan bir çiftçinin, "Geleceğimiz kalmadı. Gübreye yüzde 500 zam" tepkisine "Hepsini çözeceğiz" demekle yetindi.

AKP'li Mahir Ünal'a Maraş halkı tepkili. Maraş milletvekili ve AKP Grup Başkanvekili Ünal, Elbistan'da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışına katıldı.

Açılışa halk katılmayarak tepki gösterdi. Ünal, "Zaten kimse gelmemiş ki bir siz gelmişsiniz. Demek ki bu Elbistanlılar herhalde bu hastanenin açılışına pek mutlu olmadılar. Hava soğuk diye mi gelmediler Ahmet başkan" diye sordu.

Halk Mahir Ünal'ın katıldığı açılışa gelmeyerek tepki gösterirken, açılışa katılan bir çiftçi de gübreye yapılan zamlara tepki gösterdi. "Geleceğimiz kalmadı. Gübreye yüzde 500 zam" sözleriyle Ünal'a tepki gösteren çiftçiye Ünal yanıt vermekte zorlandı.

"Hepsini çözeceğiz, bak hepsini, sakin" diyen Ünal, "Bugüne kadar bütün bu sorunları, bugüne kadar…" şeklinde anlamsız bir cümle kurdu. Ünal, yanıt veremediği soruyu geçiştirmek için, "Konuşmamı bitireyim, konuşacağız" demekle yetindi.