3 Mayıs 2024 Cuma

Faşist Bahçeli DEM Parti'yi hedef aldı

Faşist Bahçeli, Kürdistan'da büyük bir zafer elde eden Kürt halkını ve  DEM Parti'yi hedef aldı. Bahçeli, "Siyasette elde ettikleri geçici mevzi kazanımlarla şımarmaya ve tahriklerini göstermeye başlayanların günün sonunda nasıl bir demokratik akıbetle karşılaşacağını da herkes görecektir" dedi. 

Faşist Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucusu faşist Alparslan Türkeş'in ölüm yıldönümüne ilişkin açıklamaya yayımlayan faşist Devlet Bahçeli, iradesi için günlerce direnen ve kazanım elde eden Kürt halkını hedef aldı. 

MHP'nin resmi sitesinde yayımlanan açıklamada, MHP'nin kara propaganda ve karanlık projelere rağmen istikrar ve itibar aydınlığı olarak öne çıktığını iddia eden Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerinde elde ettikleri yüzde 16,62'lik oyun umutlarını dirilttiğini, Cumhur İttifakı'nın gücüne güç kattığını söyledi. 

Kürdistan'da büyük bir zafere imza atan Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'ni(DEM Parti)  hedef alan Bahçeli, "Siyasette elde ettikleri geçici mevzi kazanımlarla şımarmaya ve tahriklerini göstermeye başlayanların günün sonunda nasıl bir demokratik akıbetle karşılaşacağını da herkes görecektir" dedi.