7 Mayıs 2024 Salı

Evli olduğu kadını katletti sonra intihar etti

Alperen Ocakları Genel Başkanıyken Hakim yapılan ve Adalet Bakanlığı Daire Başkanı olarak atanan Serkan Tüzün evli olduğu kadını katlettikten sonra intihar etti. Tüzün'ün 12 yıl boyunca evli olduğu kadına işkence ettiği, ailesiyle görüştürmediği ortaya çıktı. Öte yandan Hakim ve Savcılar Kurulu, kadın katili ve işkenceci Tüzün için taziye mesajı yayınlarken, Ankara Batı 1. Sulh Ceza Hakimliği Tüzün'le ilgili haberlere yayın yasağı getirdi.

Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nda Daire Başkanı olarak görev yapan Hakim Serkan Tüzün dün gece saat 23.15 sıralarında Ankara Etimesgut’ta bulunan hakim lojmanında önce evli olduğu kadını vurdu sonra da intihar etti.

12 YIL İŞKENCE ETTİ
Tüzün'ün katlettiği kadının annesi Serkan Tüzün'ün evli olduğu kadına 12 yıl boyunca işkence ettiğini, telefonlarını dinlediğini ve ailesiyle görüşmediğini belirtti. 

ALPEREN OCAĞI GENEL BAŞKANIYKEN ATANDI
Alperen Ocakları eski genel başkanı Tüzün, Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı'nda tetkik hakim olarak görev yaptı. Yakın tarihte Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na Daire Başkanı olarak atanmıştı.

HAKİMLER VE SAVCILAR KURULUNDAN TAZİYE MESAJI
Hakimler ve Savcılar Kurulu, kadın katili Serkan Tüzün için taziye mesajı yayımladı. 

YAYIN YASAĞI
Ankara Batı 1. Sulh Ceza Hakimliği ise Serkan Tüzün'ün evli olduğu kadını katledip intihar etmesine ilişkin haberlere yayın yasağı getirdi.