4 Mayıs 2024 Cumartesi

ETHA GÜNDEM / 19 AĞUSTOS 2021

-İzmir Kadınlar Birlikte Güçlü, Karşıya İskele karşısında Afganistanlı kadınlarla dayanışma eylemi yapacak. (19.00)

-HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, milletvekilleri ve il yöneticilerinin katılımıyla kayyum darbesinin yıl dönümüne ilişkin HDP Van il binası önünde basın açıklaması yapılacak. (12.00)

-"HDP'liyiz her yerdeyiz" kampanyası kapsamında HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Tayip Temel, Ekoloji Komisyonu Eş Sözcüsü Menekşe Kızıldere'nin de bulunduğu heyet, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde halk buluşması ve esnaf ziyareti gerçekleştirecek. (10.00)

-HDP Kadın Meclisi Sözcüsü Ayşe Acar Başaran, Marmara, Çukurova, Malatya ve Mardin'de gerçekleşen "Kadın yoksulluğuna hayır" kampanyasının sonuçlarını HDP Genel Merkezi'nde düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak. (11.00)

-HDP Mersin İl Örgütü, ırkçı saldırılara ilişkin parti binasında açıklama yapacak. (12.00)

-DÖB, Özgür Lise, Dev-Lis, LÖB ve LAF, "Geleceğimizi çalanlara karşı sokaktayız" şiarıyla Kadıköy Süreyya Operası önünde basın açıklaması yapacak. (17.00)

-KESK'in, "İnsanca bir yaşam, demokratik, grevli toplu sözleşme için mücadeleyi birlikte büyütüyoruz" şiarıyla Batman ve Edirne'den başlattığı Ankara yürüyüşü takip ediliyor.

-BES İzmir Şubesi, toplu sözleşme görüşmelerine ilişkin Konak Eski Sümerbank önünde basın açıklaması yapacak. (13.00)

-Fettah Tamince'nin otelinde 2011'de öldürülen oğlu için adalet arayan Murat Oğraş, Çağlayan Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak. (14.00)

-Kabine toplantısı AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. (13.30)