5 Mayıs 2024 Pazar

ETHA GÜNDEM / 12 AĞUSTOS 2021

-HDP Sözcüsü Ebru Günay, partisinin genel merkezinde düzenleyeceği basın toplantısında gündemdeki gelişmeleri değerlendirecek. (13.00)

-DTK Eşbaşkanı Berdan Öztürk ve DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz'in katılımıyla "Faşizme Karşı örgütleniyoruz" şiarıyla Yüksekova'da halk buluşması düzenlenecek. (12.00-13.00) 

-KESK Diyarbakır Şubeler Platformu, TİS taleplerine ilişkin Posta İşletmesi Başmüdürlüğü önünde açıklama yapacak. (09.30)

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin başkanlığında yapılacak "6. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri" kapsamındaki toplantıda, Kamu İşveren Heyeti teklif sunacak. (11.30)

-DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'nun da katılımıyla, Lüleburgaz'daki Denim Kumaşçılık önünde direnişte olan işçiler ziyaret edilecek ve direniş alanında basın açıklaması yapılacak. (15.00)

-İzmir Barosu, İzmir Tabip Odası, Eğitim-Sen ve Veli-Der, eğitim hakkının herkes için tam olarak sağlanması, devletin okulların yüz yüze açılması için gerekli tüm önlemleri alması talebiyle İzmir Barosu Konferans Salonu'nda basın toplantısı düzenleyecek. (14.00)

-Urfa'da demokratik kitle örgütleri, aşı farkındalığı yaratmak için Ali Şelli Parkı'ndan Bahçivan İş Merkezi'ne yürüyüş düzenleyecek. (18.00)