3 Mayıs 2024 Cuma

ETHA GÜNDEM / 09 HAZİRAN 2020

-HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, darbelere ve baskılara karşı başlattığımız Demokratik Mücadele Programı kapsamında DTK'yı ziyaret edecek, Kürdistani partiler ile toplantı yapacak. (10.30/15.00)

-HDP İzmir Kadın Meclisi, "İstismara, infaza, kayyuma karşı biz varız" şiarıyla Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde basın açıklaması yapacak. (18.00)

-HDP Dersim Kadın Meclisi, "Kadın mücadelesi her yerde" kampanyası kapsamında Sanat Sokağı'nda basın açıklaması yapacak. (12.00)

-SES, Dev Sağlık-İş ve İstanbul Tabip Odası, katledilen sağlık emekçisi Ayşegül Aktürk için Süreyyapaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi C Blok Acil Servisi önünde açıklama yapacak. (12.30)

-BES, tüm emekçilere fiili hizmet süresi zammı ve iş riski tazminatı verilmesi ile ilgili hazırladığı yasa teklifini TBMM'ye sunacak. Öncesinde BES Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenlenecek. (11.00)

-Grup Yorum üyesi Ali Aracı tutuklu yargılandığı davanın duruşması Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi 23. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (11.30)

-Meclis'te CHP Grup Toplantısı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilecek. (13.00)