18 Mayıs 2024 Cumartesi

ETHA GÜNDEM / 07 TEMMUZ 2021

-İtirafçı Özüm Ozak'ın yalan beyanlarıyla tutuklanan Limter-İş Örgütlenme Uzmanı Deniz Bakır'ın duruşması İstanbul Adliyesi 27. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. 

-Gençlik örgütleri, "Sibel ve Hakan için adalet herkes için adalet" şiarıyla Beyazıt Meydanı'nda basın açıklaması yapacak. (15.30)

-HDP Halklar ve İnançlar Komisyonundan Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Tülay Hatimoğulları, din alimlerinin gözaltına alınmasına ilişkin partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (13.30)

-Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz, Bingöl merkezde kadınlarla bir araya gelecek. (12.00)

-Yanında çalışan veteriner hekim Ç.B.'ye tecavüz eden Prof. Dr. Hasan Bilgili ile ona yardım eden Veteriner Dr. Serkan Durmaz ile Jinekolog Dr. Hüseyin Şenyurt'un yargılandığı davanın duruşması Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek (10.00)

-JİTEM Ana Davası ile birleştirilen Musa Anter davasının 28. duruşması Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (14.00)

-TTB Pandemi Çalışma Grubu tarafından haftalık hazırlanan "TTB Pandemi Bültenleri"nin 8. çevrimiçi olarak yapılacak basın toplantısında açıklanacak. (12.30)

-Mersin'in Toroslar ilçesine bağlı Kerimler Mahallesi'nde yapılması planlanan taş ocaklarına dair mahallede ÇED toplantısı yapılacak. (14.00)