3 Mayıs 2024 Cuma

ETHA GÜNDEM / 03 AĞUSTOS 2021

-İstanbul Sözleşmesi Ankara Kampanya Grubu, "Azra ve Emine için isyandayız" demek için Çankaya Belediyesi önünde açıklama yapacak. (18.30)

-Antalya Kadın Platformu, katledilen Azra Gülandam Haytaoğlu için Attalos Heykeli önünde basın açıklaması yapacak. (19.00)

-Avcılar Kadın Platformu, "Azra ve Emine için isyandayız" diyerek, Avcılar Deprem Anıtı önünde açıklama yapacak. (18.30)

-Kendisine şiddet uygulayan erkeğe karşı öz savunmasını gerçekleştiren Şerife Demir'in yargılandığı davanın duruşması, Bodrum 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (13.30)

-İzmir'de Kadınlar Birlikte Güçlü, Şengal katliamının 7. yılı dolayısıyla Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde basın açıklaması yapacak. (19.00)

-İstanbul Dişhekimleri Odası, İstanbul Eczacı Odası, İstanbul Tabip Odası ve İstanbul Veteriner Hekimler Odası, Covid-19 ile mücadelede en önemli araçlardan olan aşılamaya ilişkin İstanbul Tabip Odası'nda basın toplantısı düzenleyecek. (13.00)

-SES ve Türk Tabipleri Birliği, SES Genel Merkezinde "Pandemide gelinen nokta ve toplumsal bağışıklık" konulu basın toplantısı düzenleyecek. (12.30)

-İzmir'de İHD, ÖHD, ÇHD ve Çağdaş Avukatlar Grubu, Konya katliamına ilişkin İzmir Adliyesi C blok önünde basın açıklaması yapacak. (12.30)

-Munzur Koruma Kurulu (DEDEF), Dersim'in Hozat ilçesinde süren orman yangınlarına ilişkin Kadıköy İskele Meydanı'nda, İzmir Dersim Dernekleri, Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde, Ankara Dersimliler Derneği de dernek binasında basın açıklaması yapacak. (19.30)

-Adana Alevi Platformu, Alevilere yönelik saldırılara ilişkin Heykelli Park'ta açıklama yapacak. (12.30)

-TÜİK, temmuz ayı enflasyon verilerini açıklayacak. (10.00)