18 Mayıs 2024 Cumartesi

ESP Eş Genel Başkanlarından 8 Temmuz mitingine çağrı

8 Temmuz İzmir mitingine çağrı yapan ESP Eş Genel Başkanları Gümüştaş ve Tümüklü, omuz omuza mücadeleyi yükseltmek ve faşizmden hesap sormak için orada olacaklarını kaydetti. 

Ezilenlerin Sosyalist Partisi Eş Genel Başkanları Özlem Gümüştaş ve Şahin Tümüklü, 8 Temmuz'da Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleşecek İzmir mitingine çağrı yaptı. 

Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Gümüştaş ve Tümüklü, birleşik mücadele çağrısı yaptı. 

GÜMÜŞTAŞ: ADALET ARAYIŞIMIZ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM
Gümüştaş, "Yarın İzmir Gündoğdu Meydanı'nda olmak kadın kazanımlarımız ve LGBTİ+ haklarını sahiplenmek, ekosistem mücadelemizi büyütmek, siyaset yapmak, söz eylem hakkımızı savunmak, adalet arayışımızı güçlendirmek için önemli bir adım olacak. Hep birlikte meydanda buluşalım. ‘Denizler yaşayacak, faşizm kaybedecek' diyelim" dedi. 

TÜMÜKLÜ: OMUZ OMUZA MÜCADELEYİ BÜYÜTELİM
Tümüklü ise şu ifadeleri kullandı: "Denizler kazanacak, faşizm yenilecek demek için, faşizme karşı mücadeleyi yükseltmek için 8 Temmuz'da 18.00'de Gündoğdu Meydanı'nda buluşalım. Bütün işçi sınıfını, emekçileri, ezilenleri, gençleri, kadınları faşizme karşı birlikte mücadeleye, denizlere verdiğimiz sözü haykırmaya ve omuz omuza mücadeleyi büyütmeye çağırıyoruz. Biz orada olacağız sen de gel."