25 Nisan 2024 Perşembe

Erdoğan tebessüm ettirdi: Sandıklara sahip çıkın

24 Haziran baskın seçimleri hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ''24 Haziran seçimleri malum bir kırılma noktasıdır. Sandıklara çok iyi hâkim olmamız lazım'' dedi.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Londra'ya inişinin ardından Belçika'da gerçekleşen AKP Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısında konuştu.
 
Batının, Türkiye'nin güçlenmesinden rahatsız olduğunu dile getiren Erdoğan, "Bu kalan 41 günü çok çok iyi değerlendirmemiz lazım. Öncelikle tüm seçmen kardeşlerimiz sandıklara taşımada çok başarılı olmamız lazım. Sizler bu zamana kadar bunu başarılı bir şekilde sürdürdünüz. Bundan sonra da aynı başarıya ulaşacağımıza ve aynı gayreti göstereceğinize inanıyorum" diye konuştu.
 
Erdoğan, "24 Haziran seçimleri malum bir kırılma noktasıdır ve eğer bugün Batı bundan çok çok rahatsız oluyorsa bunun, Türkiye’nin güçlenmesinden endişe ettiklerinden olduğunu bilmeniz gerekir. Bütün gücümüzle gerek ana kademe, gerek kadın ve gençlik kolları olarak çok ciddi bir çalışma yapıp sandıklara çok iyi hâkim olmamız lazım. Sizleri en samimi duygularla selamlıyorum ve toplantınızın bereketli geçmesini diliyorum" diye belirtti.