24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdoğan: Kendimizi Avrupa'da görüyoruz

"Reformlarda yeni bir dönemi başlatıyoruz" diyen AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Geleceğimizi Avrupa ile kurmayı tasavvur ediyoruz" mesajı verdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin 7. Olağan Kütahya, Afyon, Batman ve Siirt İl Kongreleri'ne canlı bağlantı ile katıldı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

AKP KONGRELERİNİ ERTELEDİ
-Ülkemizde pek çok faaliyete sınırlama getirildi. Siyasi parti kongreleri için ise herhangi bir engel bulunmuyor. Buna rağmen salgınla mücadeleye destek vermek için önümüzdeki haftadan itibaren kongreleri erteliyoruz.

-Okulundan ayrı kalan öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, 65 yaş üstü vatandaşlarımızın neler hissettiğini biliyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın tedbirlere uymasıyla bugünleri geride bırakacağız. Milletimizin desteği ile bu yeni dalgayı da kırdığında aydınlık bir gelecek başlayacak.

'REFORMLARLA YENİ DÖNEMİ BAŞLATIYORUZ'
-Reformlarda yeni bir dönemi başlatıyoruz. Hukuki altyapımızı geliştirerek, ekonomimizin temellerini güçlendirerek, istihdamı artırarak salgın sonrası yeniden şekillenecek dünyada kendimize iyi bir yer edinmekte kararlıyız.

-Kendini partisinin ve halkın üzerinde gören kişinin sonu hüsrandır. Biz sadece milletimizin hizmetkarlığına talibiz.

-Amacımız ne içerde ne dışarda kimseyle kavga etmek, kimsenin hakkını çiğnemek, kimsenin meşru duruşunu bozmak değildir. Dostlarımızla müttefikimizle daha güçlü işbirliği içinde olmak istiyoruz.

'KENDİMİZİ AVRUPA'DA GÖRÜYORUZ'
-AB'den ayrımcılık yapmamasını, verdiği sözleri tutmasını, en azından ülkemize yönelik aleni düşmanlıklara alet olmamasını istiyoruz. Kendimizi başka yerlerde değil Avrupa'da görüyor, geleceğimizi Avrupa ile kurmayı tasavvur ediyoruz.