18 Mayıs 2024 Cumartesi

Emine Şenyaşar: Oğlumu serbest bırakın

Adalet nöbetinin 130'uncu gününde Urfa Adliyesi önünden seslenen Emine Şenyaşar, "Ailemi toprağa gömdüler. En azından oğlumu bıraksınlar" dedi.

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile saldırıda yaralanan oğlu Ferit Şenyaşar'ın Urfa Adliyesi önünde başlattığı adalet nöbeti 130'uncu gününde.

Urfa Adliyesi önündeki nöbete devam eden Emine Şenyaşar, yaşadıklarının zulüm olduğunu, savcıyla görüşemedikleri gibi adliye binasına da alınmadıklarını söyledi. Hapishanedeki oğlunun durumuna dikkat çeken Şenyaşar, "Ben oğlumun bırakılmasını istiyorum. Ailemi toprağa gömdüler. En azından oğlumu bıraksınlar. Sürekli bizi gözaltına alarak zulmediyorlar.Oğlum tek kişilik bir odada tutuluyor. Bu nasıl bir adalet. Ailemi katledenler ortalıkta geziyor. Çocuklarımın suçsuz olduğunu cumhurbaşkanı da biliyor. Bize bir çözüm bulsunlar bizde evimize gidelim. Hastane kayıtlarımızı ortaya çıkarsınlar" dedi.

Ailenin sosyal medya hesabı üzerinden "Şanlıurfa Adalet Sarayı(!)nın önünde adalet mücadelemiz 130. günde.." mesajı İstanbul merkezli Halkların Köprüsü Derneği'nin destek ziyareti görüntüsü ile paylaşıldı.