26 Nisan 2024 Cuma

Emek ve Özgürlük İttifakı'ndan Çiğli halkına yan yana gelme çağrısı

Emek ve Özgürlük İttifakı'nın yarın İzmir'de gerçekleştireceği halk buluşması için Çiğli'de halka katılım çağrısı yapıldı. HDP Milletvekili Çepni, halka yaptığı çağrıda, "A ittifakı değil, B ittifakı değil işçinin, emekçinin, ezilenlerin ittifakı Emek ve Özgürlük İttifakı olarak buluşuyoruz. Çaresiz değiliz, seçeneksiz değiliz, yan yana geldiğimizde kazanabiliriz" dedi.

Emek ve Özgürlük İttifakı'nın yarın saat 14.00'de Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonunda gerçekleştireceği halk buluşmasına katılım çağrısı yapıldı.

Çiğli'de bildiri dağıtımı yaparak halkı buluşmaya çağıran ittifak bileşenleri, "Şimdi emek ve özgürlük" zamanı dedi.

ÇEPNİ: YAN YANA GELİRSEK KAZANABİLİRİZ
Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir Milletvekili Murat Çepni, halka yönelik yaptığı çağrıda, "A ittifakı değil, B ittifakı değil işçinin, emekçinin, ezilenlerin ittifakı Emek ve Özgürlük İttifakı olarak buluşuyoruz. Şimdi emek ve özgürlük zamanı. Çaresiz değiliz, seçeneksiz değiliz, yan yana geldiğimizde kazanabiliriz. İşçileri öldürüyorlar, emeğini sömürüyorlar. Kendilerine saraylar, saltanatlar kuruyorlar. Halklarımıza savaşı dayatıyorlar. Kürt halkına işgali dayatıyorlar. Hayır diyelim, dur diyelim" dedi. Çepni, işçi ve emekçileri, yarın gerçekleştireceklerini halk buluşmasına katılım çağrısı yaptı.