19 Nisan 2024 Cuma

Emek ve Özgürlük İttifakı halkı İzmir'de buluşmaya çağırdı

Emek ve Özgürlük İttifakı, 3 Aralık günü İzmir'de halk buluşması düzenliyor. Hafta boyunca İzmir'in ilçelerinde bildiri dağıtımı yapan ittifak bileşenleri, halka buluşmaya katılma çağrısında yaptı. Bu sabah işçilerin işe gittiği erken saatlerde Halkapınar Metro durağı girişinde yapılan bildiri dağıtımında "Gelin Emek ve Özgürlük İttifakını, bu mücadele ittifakını hep birlikte büyütelim" denildi.

Emek ve Özgürlük İttifakı, İzmir'de halkla buluşacak. 3 Aralık günü Çiğli'de Fakir Baykurt Salonunda gerçekleştirilecek buluşma öncesinde ittifak bileşenleri İzmir'in ilçelerinde bildiri dağıtımı yaptı, halka buluşmaya katılım çağrısında bulundu.

Bayraklı sokaklarından halka çağrı yapan ittifak bileşenleri bu sabah da Halkapınar Metro durağı önündeydi. İşçi ve emekçilerin işe gittiği erken saatlerde bildiri dağıtımı yapan Emek ve Özgürlük İttifakı bileşenleri halka seslendi.

Bildiri dağıtımı yapılırken işçi ve emekçilere seslenen HDP İzmir İl Eşbaşkanı Çınar Altan, işçilerin, emekçilerin, ezilenlerin ittifakının İzmir'de yola çıktığını duyurdu. Altan, "Gelin Emek ve Özgürlük İttifakını, bu mücadele ittifakını hep birlikte büyütelim. Bizlere dayatılan bu burjuva çıkar ittifaklarına karşı emeğin ve özgürlüğün saflarında yer alalım. 3 Aralık'ta Çiğli Fakir Baykurt Salonunda Emek ve Özgürlük İttifakı halk buluşmasında buluşuyoruz. Şimdi emek ve özgürlük zamanı. Sabahın bir sahibi var. Sabahın sahipleri bu saatte, işe, emeğe, üretime koşarken, sabahın hırsızları kendilerine saraylar, saltanatlar kuruyor. Saraylarda yaşayanların tek adamın rejimine karşı işçilerin, emekçilerin en geniş ittifakının halk buluşmasına çağırıyoruz" dedi.