26 Nisan 2024 Cuma

Emek ve Özgürlük İttifakı halk buluşmaları düzenliyor

Emek ve Özgürlük İttifakı, halk buluşmaları düzenleyecek. 3 Aralık günü İzmir Çiğli'de, 4 Aralık günü İstanbul Okmeydanı'nda, 11 Aralık günü ise Adana'da "Şimdi Emek ve Özgürlük Zamanı" denilecek.

Emek ve Özgürlük İttifakı üç kentte halk buluşmaları düzenleyecek. 3 Aralık günü saat 14.00'de İzmir'de Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Konferans Salonunda, 4 Aralık'ta saat 15.00'de İstanbul Okmeydanı'nda Labella Premium Salonunda, 11 Aralık günü ise saat 14.00'de Adana'da Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda bir araya gelinecek.

Halk buluşmalarına ilişkin yapılan açıklamada, Cumhur İttifakı'nın "Tek adam yönetimi" ve Millet İttifakı'nın buna karşıymış gibi sunduğu "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem" önerisinin çözümden uzak olduğu vurgulanarak, Emek ve Özgürlük İttifakı'nın, bunların karşısında 24 Eylül'de kuruluşunu ilan ederek deklarasyon açıkladığı hatırlatıldı.

Emek ve Özgürlük İttifakı'nın siyasetin özneleri olarak gördüğü toplumsal kesimlerle buluşmak üzere yola çıktığı belirtilen açıklamada, "Şimdi emek ve özgürlük zamanı" çağrısıyla halk buluşmaları düzenleneceği duyuruldu.